Gedicht laten maken

Gedicht laten maken door een moderne dichter

Huisdichter om een gedicht te laten maken op locatie.

Wil je een dichter huren en een modern gedicht laten maken? Of meerdere gedichten laten schrijven? Dat kan!

Naast mijn autonome werk als moderne dichter schrijf ik ook gedichten in opdracht, meestal voor tijdschriften, bedrijven en organisaties. Dit kan op afstand en op locatie, bijvoorbeeld ook als huisdichter. Vaak gaan de gedichten over bijzondere mensen, gebeurtenissen, plekken of evenementen. Het zijn moderne gedichten. Anno NU.

Gedicht laten maken: er kan veel!

Een gedicht laten maken, kan op vele manieren. Op afstand (met jouw input of mijn research), maar een gedicht laten schrijven (of meerdere) kan ook ergens op locatie, mét of zonder voordracht. En het kan werkelijk over alles gaan! In één lang gedicht of laat je liever meerdere korte gedichten schrijven? 15 op 1 dag? Tijdens een diner? Met een typemachine op het strand? Ik heb het als moderne dichter al vaker gedaan!

Of misschien wil je juist verrast worden met een origineel concept. Laat het me weten. Als mijn stijl je bevalt – ik schrijf dus GEEN sinterklaasgedichten! 🙂 – dan vinden we samen zeker een mooie, passende en originele aanpak. Altijd met een bijzondere ervaring! En daarna misschien ook wel als blijvende herinnering: ingelijst aan de muur?

Gedicht laten schrijven op typemachine?

Wil je een dichter huren en een gedicht laten maken? Dat kan!

Ook de verschijningsvorm van mijn gedichten is heel divers. Populair zijn de korte, authentieke gedichten uit mijn oude typemachine. Daarmee kan ik als ‘huurdichter’ op locatie overal werken. Maar de creaties kunnen ook geprint, gedrukt of online gedeeld worden (sociale media). Meerdere korte gedichten over een evenement of congres direct delen op Twitter gebeurt bijvoorbeeld regelmatig.

Het is ook mogelijk om tijdens evenementen gedichten te projecteren op grote schermen (live stream poëzie). Als huisdichter of congresdichter reageer ik dan direct reageert op wat er gebeurt. Of wil je een kort gedicht laten schrijven met een Dymo LabelWriter? Een haiku workshop? Er is heel veel mogelijk.

Die dichter van DWDD…

‘Die dichter van DWDD…’ Nee dat ben ik niet! De huisdichter van het TV-programma DWDD (De Wereld Draait Door) was Nico Dijkshoorn. Ik noem hem graag even. Want door zijn rol in DWDD komen mensen regelmatig op het idee om mij in te huren als zij een gedicht laten maken. Onze stijl en aanpak verschillen wel. Als huisdichter schrijf ik vaak korter en puntiger, soms ook met meerdere gedichten over één activiteit. Maar we hebben ook zeker overeenkomsten. We zijn allebei geen klassieke dichters. Moderner. Recht door zee. Bekijk hier mijn stijl.

Meer weten? Stuur een e-mail!