Dichtbundel relatiegeschenk

Origineel relatiegeschenk voor klanten of personeel

Dichtbundel ook beschikbaar als origineel relatiegeschenk.

Zoek je een origineel relatiegeschenk voor klanten, personeel of zakenrelaties? Geef ze een persoonlijke en authentieke dichtbundel cadeau! Met een persoonlijke boodschap, je eigen cover, bedrijfslogo en (optioneel) enkele speciaal geschreven gedichten. Hiervoor mag je zelf de thema’s aandragen! Dit kan ook in een kleine oplage. Ook verrassend in bijvoorbeeld het eindejaars- of kerstpakket.

Er was eens…

Gedicht over de nacht.

Als tekstschrijver begon ik in 2011 autonoom met het schrijven van moderne gedichten: zonder rijm, kort en krachtig. Dit resulteerde in 2019 in mijn eerste dichtbundel bij uitgeverij Boekscout. De gedichten verschijnen ook in tijdschriften en op producten van opdrachtgevers. Ik krijg nu regelmatig de vraag of de dichtbundel ook beschikbaar is als speciale uitgave voor bedrijven. Zo ontstond de dichtbundel als origineel relatiegeschenk. En dat is verrassend betaalbaar, ook in een kleinere oplage!

Wat krijg je precies?

Uit mijn ruime collectie met moderne gedichten maak ik een speciale selectie om als compacte dichtbundel cadeau te doen als geschenk voor klanten of personeel. Met het logo en de naam van jouw (organisatie) als afzender. Je hebt inspraak over de kleur van het boek en kunt een persoonlijke boodschap laten toevoegen.

Optioneel kan ik ook enkele moderne gedichten toevoegen, waarvoor je als opdrachtgever de thema’s aandraagt. Dit kan echt over van alles gaan! Zo wordt het helemaal een origineel en uniek relatiegeschenk!

Relatiegeschenk in kleine oplage

Op deze manier is het voor bedrijven en organisaties mogelijk om op een betaalbare manier een dichtbundel als relatiegeschenk te geven aan klanten of personeel. Ook in een kleine oplage. Terwijl het cadeau echt origineel, persoonlijk en authentiek is. Dat maakt indruk en wordt niet snel meer vergeten.

Kosten dichtbundel als geschenk

De kosten verschillen per situatie. Het is afhankelijk van de oplage en je eigen wensen. Ter indicatie: een dichtbundel laten maken, kan al vanaf 800 euro voor 100 exemplaren (ex. BTW), gedrukt en wel! Kleinere oplages zijn ook mogelijk. Uiteraard is een grotere oplage relatief goedkoper: 400 exemplaren kan al vanaf 3 euro per gedrukt boekje. Wil je er meer? Dat kan natuurlijk ook. De boeken worden verzendklaar bij je afgeleverd.

Vertel je wensen en de gewenste oplage denkt en je krijgt direct vrijblijvend een kostenindicatie.

Meer weten? Stuur een e-mail!