Moderne Dichter

Gedicht laten schrijven door moderne dichter

Naast mijn werk als autonoom dichter kun je ook een gedicht laten schrijven.

Naast mijn werk als tekstschrijver werk ik ook als moderne dichter. Ik begon in 2011 met het schrijven van autonome gedichten en ontwikkelde een eigen stijl: zonder rijm, kort en krachtig. In 2019 verscheen mijn eerste dichtbundel. De stijl blijkt een breed publiek aan te spreken. Hierdoor kreeg ik opdrachten van tijdschriften, bedrijven en andere opdrachtgevers. Je kunt nu dus ook een gedicht laten schrijven. Dit kan op locatie en op afstand.

Dichter huren? Dat  kan!

Dichtbundel: ‘Moderne gedichten voor mannen’

Cover van het boek: Moderne gedichte voor mannen (en stiekem ook voor vrouwen).

Begin 2019 verscheen mijn dichtbundel ‘Moderne gedichten voor mannen (en stiekem ook voor vrouwen)’. Door de stijl wordt het soms ‘mannenpoëzie’ genoemd. Vandaar de titel, met een dikke knipoog. Het boek is verkrijgbaar in boekwinkels, bij Bol.com en de webshop van de uitgever.

Lees hier meer over het boek >

Gedicht laten schrijven?

Voorbeeld gedicht: bijna slapen.

Wil je een gedicht laten maken? Dat kan op verschillende manieren. Ik werk als ‘huurdichter’ voor tijdschriften, bedrijven en organisaties. Soms ook voor particulieren, bijvoorbeeld voor een bijzonder cadeau of aandenken. Een gedicht laten schrijven, kan dus op afstand: met aangeleverde input of op basis van een interview of mijn eigen research.

Een gedicht laten schrijven kan ook op locatie: als locatiedichter of huisdichter. Als ‘congresdichter’ doe ik met moderne gedichten verslag van congressen, symposia en andere evenementen. Speciaal voor festivals, evenementen en congressen is er ook mijn biechthokje voor Dichter in je oor. Na een kort één-op-één gesprek krijgen bezoekers hierin een persoonlijke voordracht.

Workshop dichten of haiku schrijven

Zelf een haiku schrijven wordt steeds populairder. Als dichter verzorg ik voor congressen en evenementen de Haiku Workshop en andere dicht workshops. De haiku is hier heel geschikt voor en spreekt een breed publiek aan.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een gedicht te laten schrijven? Stuur mij dan gerust even een e-mail. Hier kun je ook: voorbeelden van gedichten zien en meer lezen over mijn eigen stijl.

Knop: Meer weten over mijn tekstbureau?