Weer verse voorbeelden van teksten in het portfolio!

Voorbeelden van teksten en tekstproducten in het portfolio.Dit jaar zijn er al weer veel mooie projecten met teksten en complete tekstproducten afgerond in de Tekstwerkplaats. Een mooie actuele en bonte dwarsdoorsnede is nu te zien in het aangevulde portfolio!

Van boeken, websites, whitepapers en scripts voor bedrijfsfilms tot blogs en landingspagina met een sterke SEO-strategie. Laat je inspireren voor je eigen projecten en ontdek wat ik met mijn tekstbureau allemaal nog meer doe.

Voor nieuwe en bestaande opdrachtgevers

Gedrukte tekstproducten uit de Tekstwerkplaats.“Oh, kun jij dat ook?!” Dat hoor ik regelmatig als bestaande opdrachtgevers mijn portfolio als tekstschrijver zien. Vaak raken opdrachtgevers namelijk vertrouwd met de vaste rol en taken die ik voor hen vervul. Daardoor zien ze nogal eens over het hoofd dat ik met mijn tekstbureau vaak nog meer kan. Heel handig als zij dat toevallig nodig hebben! Zo’n portfolio is dus niet alleen interessant voor (potentiële) nieuwe opdrachtgevers.

Als tekstschrijver blijft door drukte het bijhouden van mijn eigen website nogal eens liggen. Toch moet dat soms ook echt gebeuren! Daarom had ik er direct na mijn vakantie wijselijk al tijd voor gereserveerd. Doe er je voordeel mee. En nu weer aan de slag voor mijn opdrachtgevers.