Moderne gedichten voor je pa

Vaderdag cadeau? Moderne dichtbundel voor mannen!

Tip voor origineel Vaderdag cadeau idee: Moderne gedichten voor mannen.

Op zoek naar een origineel cadeau voor Vaderdag? Dan is dit hem misschien! Mijn dichtbundel: ‘Moderne gedichten voor mannen (en stiekem ook voor vrouwen)’. Speciaal voor vaders en mannen (en vrouwen), ook als ze niet van klassieke poëzie houden. De gedichten gaan over vrouwen, vader & kind, bier, muziek, seks, McDonald’s… en de rest van het leven.

Tijd voor iets nieuws?

Kijk, de allerleukste Vaderdag cadeaus blijven natuurlijk de knutsels van je kind. Maar daar kun je niet je hele leven mee door blijven gaan. En ieder jaar nieuwe sokken of shampoo is ook een beetje afgezaagd. Dan moet je dus op zoek naar een origineel cadeau. Iets wat je pa niet verwacht, maar wél heel leuk vindt.

Moderne gedichten voor je vader.

Dat kan zomaar eens deze bundel met moderne gedichten zijn. Helemaal anno NU: zonder rijm, kort en krachtig. Op die manier gaat de beuk erin. Sommigen noemen het ‘mannenpoëzie’, vandaar de titel van het boek. Maar wel met een dikke knipoog, want vrouwen mogen natuurlijk ook meelezen (vandaar de subtitel). De moderne stijl spreekt een breed publiek aan, juist ook de mensen die echt nooit poëzie lezen.

Gedichten voor jouw vader?

Als schrijver heb ik zelf een bloedhekel aan klassieke poëzie. En juist daarom begon ik in 2011 als journalist en tekstschrijver met het schrijven van moderne gedichten. Omdat het ook anders kan. Misschien is dat ook iets voor jouw vader. Het wordt in ieder geval een onvergetelijk en origineel Vaderdag cadeau. Wedden dat hij volgend jaar nog steeds weet wat hij van je kreeg?

Bekijk hier 3 voorbeelden:

Bestel je cadeau direct

Bestel je Vaderdag cadeau nu alvast. Het boek is verkrijgbaar via de Nederlandse boekwinkels en online in deze webshop (zonder verzendkosten!) van de uitgever en natuurlijk bij Bol.com.

Hier vind je alle gegevens op een rij:

  • Titel: Moderne gedichten voor mannen (en stiekem ook voor vrouwen)
  • Auteur: Eric Hoogeweg
  • Uitgeverij: Boekscout
  • Aantal pagina’s: 66
  • Geïllustreerd: ja
  • Uitvoering & formaat: A5 paperback
  • ISBN: 978-94-6389-015-1
  • Vaste prijs: € 16,50