Tekstschrijver Kampen & Zwolle: veelzijdig tekstbureau

Tekstschrijver Kampen of Zwolle nodig?

Eric Hoogweg is zelfstandig tekstschrijver, copywriter en redacteur in de regio Kampen & Zwolle.

Wil je in Kampen een ervaren tekstschrijver inschakelen? Als zelfstandig tekstschrijver, copywriter en redacteur werk ik (Eric Hoogeweg, 1976) vanuit mijn tekstbureau in Kampen voor opdrachtgevers door heel Nederland. Ook in deze regio (Kampen/Zwolle/Overijssel) help ik bedrijven, overheden en belangenorganisaties met hun communicatie. Ik doorgrond hun verhaal en raak de gevoelige snaar bij hun doelgroepen. Altijd met krachtige, puntige teksten die de aandacht trekken.

Ervaren tekstschrijver Kampen: stijl & tekstsoorten

Een goede tekstschrijver of copywriter beheerst zeer diverse tekstvormen en schrijfstijlen. Teksten voor een brochure, boek, website of blog (met SEO) vereisen immers steeds een andere ‘pen’. Niet ‘de stijl van een tekstschrijver’ maakt jouw ideale tekst. Het gaat vooral om zijn veelzijdigheid, strategisch inzicht en vakmanschap. En het vermogen om je product en doelgroep snel te doorgronden en om daar samen eens net iets anders naar te kijken. Zo verzorg ik als tekstschrijver in Kampen onder andere:

Knop: Voorbeelden zien? Bekijk mijn portfolio!

Tekstbureau Kampen & Zwolle met specialismen

Snel eigen maken van een specialistisch onderwerp (bijvoorbeeld met interviews of research) hoort bij het vak van tekstschrijver en copywriter. Ook met zeer specialistische onderwerpen kun je daarom terecht bij mijn tekstbureau in Kampen. Bovendien ben ik gespecialiseerd in deze thema’s:

 • IT & Innovatie (software ontwikkeling, automatisering, ICT, big data)
 • Arbeidsmarkt & Werk (HRM, P&O, flexibilisering, arbo, arbeidsmarktcommunicatie)
 • Psychologie, human interest & mindfulness
 • Bouwen, ruimtelijke kwaliteit & duurzaamheid (o.a. circulaire economie, energietransitie)

Lees hier meer over mijn specialismen. Voor grote of zeer specialistische (deel)projecten werk ik ook nauw samen met andere tekstschrijvers. Ook zij hebben hun eigen specialismen. Dus ben je op zoek naar echte specialist in de regio Kampen/Zwolle of daarbuiten? Bel of e-mail mij gerust vrijblijvend.

Tekstschrijvers met fotograaf of vormgever 

Creaties van mijn tekstbureau en als tekstschrijver in de regio Kampen & Zwolle.

Wil je meer dan alleen teksten van een professionele tekstschrijver in Kampen, Zwolle of Overijssel? Vanuit mijn Tekstwerkplaats in de binnenstad van Kampen werk ik – online en op locatie – nauw samen met diverse fotografen, vormgevers, tekstschrijvers en andere ‘creatieven’ uit mijn netwerk. Dus zoek je een webdesigner, filmmaker of SEO-strateeg voor strategische content creatie? Geen probleem! Met elkaar maken wij complete producten, zoals:

 • Magazines (gedrukt en online)
 • Bedrijfsfilms
 • Websites (met SEO)
 • Boeken
 • Nieuwsbrieven (print en digitaal)
 • Whitepapers
 • Speciale bijlagen
 • Onderscheidende jaarverslagen

Voor jouw opdracht stel ik een dreamteam samen van de meest geschikte ‘medemakers’ uit mijn netwerk. Zo krijg je dus altijd het beste en meest passende projectteam. Als je wilt met één vast aanspreekpunt. Wil je hier meer over weten? Stel je vraag gerust vrijblijvend.

Knop: Meer weten over mijn tekstbureau?