Specialismen

De 'arbeidsmarkt en werk' is een belangrijk specialisme van mijn tekstbureauOok met specialistische onderwerpen kun je terecht bij mijn tekstbureau. Als tekstschrijver en copywriter ben ik breed inzetbaar, ook voor zeer specialistische onderwerpen. Ik word bovendien vaak gevraagd omdat ik veel schrijf over de Arbeidsmarkt & Werk, Innovatie & ICT en Opleiden & Ontwikkelen. Ook kunnen ook andere gespecialiseerde tekstschrijvers uit mijn netwerk worden ingezet voor specialistische teksten.

Een specialistisch onderwerp snel eigen maken, hoort bij het vak van tekstschrijver en copywriter. Daarvoor benut ik de kennis van inhoudelijk specialisten – met interviews en research – en doorgrond ik snel de materie. Om vervolgens met rake teksten de gevoelige snaar van je doelgroep te raken. Dat is het vak van een tekstschrijver.

Arbeidsmarkt & werk

Schrijven over de arbeidsmarkt en werk is een belangrijk specialisme bij mijn tekstbureau. Ik word als tekstschrijver en copywriter vaak gevraagd om teksten te schrijven over HRM, arbeidsmarktontwikkelingen, flexibilisering, leren, arbo, diversiteit, arbeidsmarktcommunicatie en duurzame inzetbaarheid. Overheden, bedrijven, vakbladen, brancheorganisaties en werknemersorganisaties kloppen voor deze teksten bij mij aan. Ik schrijf hier graag over omdat het gaat over mensen en hoe zij functioneren in hun omgeving. Bekijk hier mijn opdrachtgevers op dit gebied.

webtekstenInnovatie & IT/ICT

Als tekstschrijver en copywriter schrijf ik veel over IT, ICT en innovatieve onderwerpen zoals: automatisering, robotisering, big data en unified communications (UC). Bijvoorbeeld voor IT-bedrijven, vakbladen, overheden en kennisinstituten zoals TNO. Ik schrijf graag over innovatieve onderwerpen omdat ze belangrijk, relevant en actueel zijn. Voor vandaag én morgen. Bekijk hier mijn opdrachtgevers op dit gebied.

Opleiden & ontwikkelen

Vanuit de vorige twee specialismen ben ik door de jaren heen ook steeds meer gaan schrijven over het opleiden en ontwikkelen van mensen. Voor opleiders, maar vanuit de uitdagingen voor (sociale) innovatie en de arbeidsmarkt ook over leren buiten het reguliere onderwijs (duurzame inzetbaarheid, leven lang ontwikkelen, leren op de werkvloer). Ik schrijf hierover voor uiteenlopende opdrachtgevers: bedrijven, overheden, vakbladen, kennisinstituten en bijvoorbeeld belangenorganisaties. Dit thema boeit mij omdat het gaat over mensen, persoonlijke groei en vanwege het grote belang voor de uitdagingen in onze samenleving.

Ruimtelijke kwaliteit, duurzaamheid & human interest

Naast Arbeidsmarkt & werk, Innovatie & ICT en Opleiden & Ontwikkelen schrijf ik ook regelmatig over o.a.:

  • Bouwen, ruimtelijke ordening/kwaliteit, duurzaamheid
  • Human interest, psychologie & mindfulness

Ik schrijf hierover in opdracht van bedrijven, overheden, vakbladen en bijvoorbeeld kennisinstituten. Ook schrijf ik autonome artikelen over deze onderwerpen, ook als onafhankelijk journalist. Voor (deel)projecten rond andere specialistische thema’s zijn ook andere gespecialiseerde tekstschrijvers in mijn netwerk beschikbaar. Bel of mail mij gerust. Ik breng je ook graag met hen in contact. Want het gaat uiteindelijk om de beste oplossing voor jouw vraag.

Content marketing: whitepapers en blogs

Naast inhoudelijke thema’s ben ik ook gespecialiseerd in content marketing. Ik help veel bedrijven met hun content strategie. Als tekstschrijver en copywriter maak ik daarbij veel whitepapers, blogs (ook als ghostwriter), SEO webteksten en scripts voor korte filmpjes. Film wordt steeds vaker benut voor content marketing.

Meer weten?

Stuur een e-mail of bel mij gerust even.