Levensteken in tijd van grote drukte

Een drukke tekstschrijver kan niet versnellen en moet de controle en ruimte bewaren die teksten nodig hebben.

Als tekstschrijver kom ik er door grote drukte de laatste maanden vrijwel niet aan toe om mijn eigen website te voorzien van nieuwe teksten. Dan gaan de websites, blogs, whitepapers en andere publicaties van mijn opdrachtgevers toch steeds voor. Een bekend ‘probleem’ waar meer zelfstandige creatieven en dienstverleners tegenaan lopen, hoor ik regelmatig. Daarom nu toch even een levensteken op deze plek.

Actuele projecten

Ik werk momenteel aan veel mooie projecten (vooral blogs, whitepapers, SEO-teksten en gedrukte publicaties) voor uiteenlopende opdrachtgevers. Uiteraard binnen mijn 2 specialismen: Arbeidsmarkt, Werk, HRM & Ontwikkelen (nu o.a. voor GrowPromoter, Studytube en de ABUen Innovatie & IT (o.a. Ibuildings, Switch IT Solutions, Zetacom), maar ook daarbuiten (o.a. Nederlands Licht Instituut) en ik ben druk met mijn gedichten in opdracht. En teksten schrijven, kun je niet versnellen.

Maar ik beloof: binnenkort ook weer een update van de praktijkvoorbeelden in mijn portfolio en een nieuwe blog! Want ik zie veel organisaties worstelen met het vinden van een goede, passende tekstschrijver. Die blijken namelijk nogal schaars. Mijn handen jeuken al een tijdje om hierbij te helpen met een blog. Binnenkort dus, op deze plek!