Locatiedichter

Dichter op locatie schrijft echt overal gedichten

Zoek je een dichter op locatie? Om een gedicht, meerdere gedichten of moderne poëzie te laten schrijven? Als locatiedichter schrijf ik echt overal! Vooral over bijzondere plekken, mensen en activiteiten. Bijvoorbeeld tijdens een evenement, congres, beurs, symposium of (kerst)diner. Het resultaat van de dichter op locatie kan één lang gedicht zijn of een reeks kortere gedichten. Een gedicht kan door mij worden voorgedragen, maar gedichten zijn ook te projecteren of delen in publicaties of op sociale media. Op afstand een gedicht laten schrijven kan ook.

Locatiedichter bij evenement of activiteit

Als Locatiedichter schrijft Eric als dichter op locatie moderne gedichten en poëzie.

Als Locatiedichter schrijf ik moderne poëzie en gedichten. Anno NU. Om te verankeren, prikkelen en vermaken. Met de typemachine, laptop, met de hand of zelfs op een Dymo Labelwriter. Alles kan! Een gedicht kan ook op veel verschillende manieren worden gebruikt. Dit zijn veelgebruikte toepassingen van de Locatiedichter:

  • Als voordracht of terugkoppeling(en) tijdens een congres of evenement.
  • Het meest klassiek is aan het eind, maar direct tussendoor reageren met gedichten kan ook!
  • Gedichten voor bezoekers van een evenement (o.a. met typemachine).
  • Ik schrijf persoonlijke gedichten voor medewerkers tijdens hun werk of (kerst)diner.
  • Gedichten komen in een verslag of andere publicatie.
  • Als verslaggeving van een evenement op sociale media.
  • Als ‘live stream poëzie’ op grote schermen bij een evenement (vaak kortere gedichten).
  • Als persoonlijk cadeau (voorgedragen en/of ingelijst).
  • En achteraf: aan de muur.

Maar misschien heb je een ander leuk idee voor de dichter op locatie? Laat het gerust weten. Er is heel veel mogelijk. Samen maken we er iets bijzonders van.

Dichter huren.

Topsport: meerdere gedichten op locatie

Kort gedicht over romantiek: Droombeeld .

Wil je op locatie meerdere korte gedichten laten schrijven? Ook dat kan met de locatiedichter. Mijn eigen, directe dichtstijl maakt deze ‘topsport’ mogelijk. Een evenement van een dag levert dan zo vijf tot tien verschillende gedichten op. Ieder gedicht reageert dan direct op gebeurtenissen of de bijdrage van sprekers.

Dit kan met voorgedragen gedichten, op grote schermen of bijvoorbeeld via sociale media (Twitter). Voor de aanwezigen is de impact het grootst. Zij zitten zelf immers midden in de context.

Stijl dichter in opdracht

Met de dichter op locatie is van alles mogelijk. Als de stijl je bevalt, komen we vast snel tot een goede formule voor jouw activiteit. Bekijk hier voorbeelden en opdrachtgevers van mij als locatiedichter.

Meer weten? Stuur een e-mail!