Dichtbundel als relatiegeschenk

Origineel relatiegeschenk voor klanten of personeel

Zoek je een origineel relatiegeschenk voor klanten, personeel of zakenrelaties? Geef een persoonlijke en authentieke dichtbundel cadeau! Met een persoonlijke boodschap, je bedrijfslogo en (optioneel) enkele speciaal geschreven gedichten. Hiervoor mag je zelf de thema’s aandragen. Dit kan ook in een kleine oplage. Ook verrassend in bijvoorbeeld een kerstpakket!

Dichtbundel als origineel, persoonlijk en authentiek relatiegeschenk voor klanten of personeel.

Als journalist en tekstschrijver begon ik in 2011 met het schrijven van moderne gedichten: zonder rijm, kort en krachtig. In 2019 resulteerde dit in mijn eerste dichtbundel bij uitgeverij Boekscout. Eerder verschenen mijn gedichten ook al in tijdschriften. Sindsdien krijg ik regelmatig de vraag of mijn dichtbundel ook als relatiegeschenk beschikbaar is. Zo ontstond de dichtbundel als origineel relatiegeschenk. Verrassend betaalbaar, ook in een kleine oplage!

Wat krijg je met een dichtbundel als relatiegeschenk?

Uit mijn ruime collectie met moderne gedichten maak ik een speciale selectie om als compacte dichtbundel cadeau te doen als geschenk voor klanten of personeel. Bedrijven en organisaties kunnen hier hun eigen logo en naam op zetten en hebben inspraak over de kleur. Ook kunnen zij een persoonlijke boodschap opnemen in het boek. Optioneel kan ik ook nog enkele moderne gedichten toevoegen, waarvoor de organisatie zelf de thema’s aandraagt. Zo wordt het helemaal een origineel en eigen relatiegeschenk.

Relatiegeschenk in kleine oplage

Gedicht over de nacht.

Op deze manier is het voor bedrijven en organisaties mogelijk om op een betaalbare manier een dichtbundel als relatiegeschenk te geven aan klanten of personeel. Ook in een kleine oplage. Terwijl het cadeau echt origineel, persoonlijk en authentiek is. Dat maakt indruk en wordt niet snel meer vergeten.

Kosten dichtbundel als relatiegeschenk

De kosten voor het laten maken van een eigen boekje als relatiegeschenk verschilt natuurlijk per situatie. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de oplage en je eigen wensen. Maar om een indicatie te geven: een eigen dichtbundel laten maken kan al vanaf 800 euro voor 100 exemplaren (ex. BTW). Dan zijn ze dus ook gedrukt. Uiteraard zijn grotere oplages relatief goedkoper dan een kleine oplage: 400 exemplaren kan al vanaf 1200 euro. Dat is dus: 3 euro per gedrukt boekje.

Meer weten? Stuur een e-mail!