Moderne Dichter

Gedicht laten maken bij autonoom dichter

Huurdichter: naast mijn werk als autonoom dichter kun je ook een gedicht laten maken.

Wil je een gedicht laten maken? Dat kan! Naast mijn werk als tekstschrijver, journalist en autonoom dichter werk ik ook in opdracht. Het begon in 2011 met het schrijven van volledig autonome gedichten. Zo ontstond mijn eigen stijl: zonder rijm, kort en krachtig.

Dit leidde tot mijn eerste dichtbundel. De stijl blijkt een breed publiek aan te spreken. Zo kwamen de opdrachten van tijdschriften, bedrijven en andere opdrachtgevers. Nu kun je dus ook een gedicht laten maken. Of meerdere. Dat kan op locatie en op afstand.

Dichtbundel: ‘Moderne gedichten voor mannen’

Cover van het boek: Moderne gedichte voor mannen (en stiekem ook voor vrouwen).

Begin 2019 verscheen mijn eerste dichtbundel Moderne gedichten voor mannen (en stiekem ook voor vrouwen). Door de stijl wordt het nogal eens ‘mannenpoĆ«zie’ genoemd. Vandaar de titel, met een dikke knipoog. Het boek is verkrijgbaar in boekwinkels, bij Bol.com en de webshop van de uitgever.

Lees hier meer over het boek >

Gedicht laten maken?

Wil je een gedicht laten maken? Dat kan op zeer verschillende manieren. Ik werk als ‘huurdichter’ vooral voor tijdschriften, bedrijven en organisaties, maar soms ook voor particulieren. Bijvoorbeeld voor een bijzonder cadeau of aandenken. Dat kan op afstand (met input, interviews of mijn eigen research), maar ook op locatie als Locatiedichter. Op die manier schrijf ik op locatie over de plek, een evenement of heel persoonlijk voor bezoekers. Als Congresdichter doe ik met moderne gedichten verslag van congressen, symposia en andere evenementen.

Workshop dichten of haiku schrijven

Als dichter verzorg ik ook workshops voor evenementen, congressen en andere activiteiten. Zoals de workshop haiku schrijven. Deze oorspronkelijk Japanse dichtvorm wordt weer steeds populairder en is heel geschikt voor een breed publiek.

Meer weten?

Op deze website lees je meer over de mogelijkheden om een gedicht of meerdere gedichten te laten schrijven. Ook kun je voorbeelden zien. Wil je meer weten? Stuur direct een e-mail.

Knop: Meer weten over mijn tekstbureau?