Dichter huren?

Dichter huren op locatie of op afstand

Een dichter huren? Dat kan! Op locatie en op afstand.

Wil je een dichter huren? Dat kan. Als dichter schrijf ik naast mijn autonome werk ook gedichten in opdracht, over bijzondere plekken, mensen en tijdens congressen en evenementen. Het zijn moderne gedichten. Anno NU. Om te verankeren, prikkelen en vermaken. Ook schrijf ik gedichten voor bijvoorbeeld tijdschriften.

Dichtbundel: ‘Moderne gedichten voor mannen’

Cover van het boek: Moderne gedichte voor mannen (en stiekem ook voor vrouwen).

Begin 2019 verscheen mijn eerste dichtbundel Moderne gedichten voor mannen (en stiekem ook voor vrouwen). De stijl zonder rijm, kort en krachtig wordt nogal eens mannenpoëzie genoemd. Vandaar de titel, met een dikke knipoog. Het boek is verkrijgbaar in boekwinkels, bij Bol.com en de webshop van de uitgever.

Alles over locatiedichter op eigen website

Naast mijn autonome werk schrijf ik gedichten in opdracht. Als dichter op locatie, maar dit kan ook op afstand. Ik dicht ook tijdens evenementen (voor bezoekers en over het evenement) en als congresdichter. Het resultaat kan dan één lang gedicht zijn of een aantal kortere over het congres of evenement. Het is ook mogelijk om een of meerdere persoonlijke gedichten te laten schrijven, als origineel cadeau of voor een bijzondere gelegenheid.

De congres- en locatiedichter heeft ook een eigen website: Locatiedichter.nl. Daar vind je alle informatie over de dichtbundel en het huren van mij als dichter: op locatie en op afstand.

Toepassing gedichten op locatie

Je kunt gedichten van de dichter op locatie…

  • (laten) voordragen tijdens een congres of evenement.
  • als terugkoppeling aan het eind of direct reagerend tussendoor.
  • als persoonlijk cadeau voor bezoekers of medewerkers (kan op locatie met typemachine).
  • als origineel live verslag van een evenement op sociale media (zoals Twitter).
  • op beeldschermen of geprojecteerd als live stream poëzie (vooral korte gedichten)
  • achteraf in een eindverslag of gedeeld via andere communicatiemiddelen.
  • als persoonlijk geschenk (ingelijst en eventueel voorgedragen)
  • en achteraf: aan de muur.
  • of hoe jij het wilt en hoe wij het bedenken.

Stijl dichter op locatie

Als dichter op locatie pak ik de kern van onderwerpen. Ik speel met details, perspectieven en emoties. Zonder ‘rijmelarij’ of omhaal van woorden. Mijn korte, moderne dichtstijl zonder opsmuk is ook zeer geschikt voor het beeldscherm en online gebruik. De impact van live poëzie is vaak het grootst omdat het publiek dan zelf midden in de context zit. Voorbeelden en meer informatie over mijn stijl vind je op Locatiedichter.nl.