Dichter huren?

Dichter huren op locatie of op afstand

Een dichter huren op locatie? De Locatiedichter staat klaar voor uw congres, evenement of persoonlijke gedicht.

Wil je een dichter huren? Dat kan. Als dichter schrijf ik in opdracht en op locatie gedichten over bijzondere plekken, congressen, mensen en evenementen. Het zijn moderne gedichten. Anno NU. Om te verankeren, prikkelen en vermaken. Naast mijn autonome gedichten schrijf ik ook gedichten in opdracht, bijvoorbeeld voor tijdschriften en magazines.

Begin 2019 verscheen mijn eerste dichtbundel Moderne gedichten voor mannen (en stiekem ook voor vrouwen). Daarnaast schrijf ik gedichten in opdracht. Het resultaat van mijn werk als dichter op locatie of congresdichter kan één lang gedicht zijn of een aantal kortere gedichten. Ook is het mogelijk om een of meerdere persoonlijke gedichten te laten schrijven, als origineel cadeau of voor een bijzondere gelegenheid.

Alles over locatiedichter op eigen website

De congres- en locatiedichter heeft ook een eigen website: Locatiedichter.nl. Hierop staat alle informatie over de dichtbundel en het huren van mij als dichter: op locatie en op afstand.

Toepassing gedichten op locatie

Je kunt gedichten van de dichter op locatie bijvoorbeeld gebruiken…

  • voorgedragen tijdens een congres of evenement.
  • als terugkoppeling aan het eind of direct reagerend tussendoor.
  • als persoonlijk cadeau voor bezoekers of medewerkers (dit kan op locatie met typemachine).
  • als origineel live verslag van een evenement op sociale media (zoals Twitter).
  • op beeldschermen of geprojecteerd als live stream poëzie (vooral korte gedichten)
  • achteraf in een eindverslag of gedeeld via andere communicatiemiddelen.
  • als persoonlijk geschenk (ingelijst en eventueel voorgedragen)
  • en achteraf: aan de muur.

Stijl dichter op locatie

Als dichter op locatie pak ik de kern van onderwerpen. Ik speel met details, perspectieven en emoties. Zonder ‘rijmelarij’ of omhaal van woorden. Mijn korte, moderne dichtstijl – zonder opsmuk – is ook zeer geschikt voor het beeldscherm en online gebruik. De impact van live poëzie is vaak het grootst omdat het publiek dan zelf midden in de context zit. Voorbeelden en meer informatie over mijn stijl vind je op Locatiedichter.nl.