15 jaar Tekstwerkplaats

Als tekstschrijver en dichter lekker wezen opladen in Noorwegen.

Glad vergeten…

Na een fijne vakantie in Noorwegen (zie foto) en de Vogezen heb ik de deuren van mijn Tekstwerkplaats afgelopen week weer geopend. Fris en opgeladen ging ik direct weer lekker aan de slag met creatieve en strategische teksten voor leuke projecten.

Ik was zo lekker bezig dat ik er zojuist door een LinkedIn-contact op gewezen moest worden dat ik vandaag precies 15 jaar volledig eigen baas ben! Ik ben één van die gelukkige Zelfgekozen Zelfstandige Professionals (wat iedere ZZP’er zou moeten zijn). Maar dit ‘mijlpaaltje’ was ik weer glad vergeten, net als vijf jaar geleden. Ik ben gewoon te lekker bezig met mijn ‘schrijverij’. En daar was het om begonnen!

En door!

In 15 jaar is er veel gebeurd. Vanuit artikelen en blogs over mijn inhoudelijke specialismen (Arbeidsmarkt en Innovatie/ICT) ben ik steeds meer opgeschoven naar tekst-vormen die om nog meer creativiteit én strategie vragen (zoals columns, filmscripts & voice-overteksten of verhalende profielteksten). Mijn autonome moderne gedichten hebben mijn stijl daarbij sterk verrijkt. Meer dan ik vooraf kon vermoeden. En voor gedichten word ik tegenwoordig ook ingehuurd. Een mooie ontwikkeling om te zien!

En die ontwikkeling gaat door! Vanuit passie, authenticiteit en scheppingsdrang. Benieuwd waar dit mij over vijf jaar brengt. Dat moment markeer ik nu al wel vast in mijn agenda.